Főoldal
  

 

Ahogy a húsféléknek is, a zöldségeknek is megvannak a hozzájuk illő ízesítők, melyek még teljesebbé teszik ízüket.

 

Spárga

Szezámmag, mustármag, fokhagyma, citrom, ecet, gyöngyhagyma.

Cékla

Menta, petrezselyem, vörösborecet, kapor, torma.

Brokkoli

Feketebors, citrom, mandula, szójaszósz, köménymag.

Sárgarépa

Fehérbor, menta, cukor, petrezselyem, joghurt, szerecsendió.

Kukorica

Cukor, chili, paprika, petrezselyem, szalonna, hagyma, feketebors.

Zeller

Joghurt, citrom, köménymag, petrezselyem, fokhagyma.

Cukkini

Feketebors, fokhagyma, vöröshagyma, paradicsom, petrezselyem, citrom.

Padlizsán

Joghurt, köménymag, koriander, fokhagyma, petrezselyem, citrom, paradicsom.

Uborka

Menta, kapor, ecet, metélőhagyma, újhagyma, fehérborecet.

Zöldborsó

Cukor, menta, kapor, vöröshagyma, joghurt, metélőhagyma, bazsalikom.

Zöldpaprika

Vöröshagyma, fokhagyma, paradicsom, bazsalikom, kömény, chili, fekete olívabogyó.

Karalábé

Kapor, tárkony, citrom, fokhagyma, feketebors, joghurt.

Újburgonya

Kapor, petrezselyem, menta, metélőhagyma, joghurt.

Spenót

Vöröshagyma, fokhagyma, citrom, szerecsendió.

  

KovacsneJulika

6 unoka boldog nagymamája. Szeretek sütni-főzni, kertészkedni.

Hozza létre saját
MitHogyanKell fiókját.
Regisztráció