Főoldal
Külföld
  

A zsidó konyhában rendkívül szigorú szabályok vannak az ételek elkészítését illetően, ezek kihatnak az általános konyhakultúrára is. Lássunk néhányat:

  

Karcsú minaretek, kupolás mecsetek, zsúfolt bazárok, állandó tülkölés az utakon és zavartalan pihenést kínáló, festői tenegrpart. Mindemellett az ázsiai és európai ízeket vegyítő török konyha is jelentős vonzerőt lépvisel.

  

Bár a térségben a téli hónapok jelentik a főszezont, nyáron is számos lehetőség várja a kalandot vagy kikapcsolódást keresőket.

  

Északon zarándokok róják a Jakab-utat, a tenger-parton és a spanyol szigeteken nyaralóvendégek lepik el a strandokat. A művészeti élményekre vágyók Madridba, barcelonába vagy Andalúziába tartanak.

  

A Föld legnagyobb kiterjedésű országa két kontinenst és tíz földrajzi övezetet ölel át.

  

Az Olaszország lelkének nevezett, szelíd lankás táj sok művészt megihletett az idők folyamán. Természeti szépségei mellett a toszkán konyha és múzeumai teszik vonzó úti céllá.

  

Pazarló kedvében a természet vulkáni csúcsokat, mély kanyonokat, termékeny rónákat, trópusi tengerpartokat és pálmás korallszigeteket halmozott egymás mellé az ezer indián piramis foldjén.

  

Az ázsiai ország említésekor sok európai csak a maharadzsákra és a Tádzs Mahalra gondol. Mások a fűszeres falatok ízét érzik szájukban.

  

idilli tengerpartok, reneszánsz kikötővárosok, hangulatos halászfalvak és ínycsiklandó ízek csábítják a turistákat Horvátországba.

  

Kultúra, szórakozás, napfény, remek ételek.

  

A Cézanne, Renoir, van Gogh, Picasso festményeiről ismerős tájon kakukkfű, rozmaring és levendula fűszeres illata érződik a levegőben.

1 2 3 >
Hozza létre saját
MitHogyanKell fiókját.
Regisztráció